O Nas
Jesteśmy obecni na rynku od 2016r. Naszą przygodę z Food Truckami rozpoczęliśmy od budowy trucka serwującego zapiekanki. Do dziś nasza „Klasyka Zapieksa” cieszy Wasze podniebienia podczas zlotów food trucków, festiwali oraz przy innych okazjach.
Przygoda bardzo szybko przekształciła się w pasję i zdominowała całe nasze życie. Tak właśnie narodziła się marka Migrand. Sukcesywnie rozwijaliśmy flotę naszych aut, każdego roku budując kolejne. Obecnie dysponujemy 6 Food Truckami, które stworzyły wielką rodzinę pod wspólną marką Migrand. Serwujemy z nich klasyczne zapiekanki, frytki belgijskie, burgery z pastrami, amerykańskie burgery, zestawy stripsów z frytkami belgijskimi, a także naszą nowość - kuchnię grecką.
Połączyło nas zamiłowanie do kuchni i gotowania. Food Trucki stały się odzwierciedleniem naszych marzeń o rock’n’rollowym stylu życia i połączeniu go z zaangażowaniem i rozwojem biznesu. Dzięki temu powstał kolejny odłam w naszej firmie – organizacja eventów. Stworzyliśmy markę Food Truck on Tour, która odpowiada za organizację stref Food Truck. Realizujemy projekty od zlotów food trucków, po budowę olbrzymich stref podczas festiwali, imprez sportowych, dni miast i innych wydarzeń kulturalnych. Wykonujemy również usługi cateringowe dla firm w całej Polsce.
Przemierzamy tysiące kilometrów, każdego roku jesteśmy odpowiedzialni za stworzenie minimum 30 street foodowych wydarzeń w całej Polsce, a w każdy weekend food truckowego sezonu możecie spotkać nas w innym zakątku Polski.